fbpx

Duurzaamheid

Verantwoord bouwen, ook voor uw toekomst

Projectontwikkeling en bouwen; kortom het creëren van een nieuwe woon- en werkomgeving levert ons ook verantwoordelijkheden voor de toekomst.

Duurzaamheid, met alle aandacht voor natuur en milieu, voor nu en in de toekomst; dat is onze ambitie en daarop hebben we ons beleid gericht. Optimale logistieke planning, oog voor duurzame detailleringen en materiaalgebruik spelen hierin een rol.

Met onder andere de projecten Zonnewoningen, Agrodome en de eerste energieneutraal gerenoveerde woning van Wageningen hebben we  in de praktijk al bewezen dat Van Swaay hier ook voor staat.

Bouwbedrijf Van Swaay is sinds 2012 in het bezit van het FSC® certificaat, waardoor Van Swaay mee kan lopen in de schakel van verantwoord bouwen vanaf de boom tot traceerbaar eind product.

29 energiezuinige en gasloze woningen

Van Swaay heeft onlangs 29 energiezuinige en gasloze woningen opgeleverd. Het project Petenbos is in nauwe samenwerking met de gemeenten Veenendaal en Rhenen tot stand gekomen. Lees het bijgaande artikel dat verschenen is in De Rijnpost.